Oikeus- ja talouspalvelut Tammer-Lex Oy

ALKAVAT YRITTÄJÄKOULUTUKSET ILTAKURSSEINA TAMPEREELLA 2021:

 

STARTTISPURTTI, Yrittäjäkurssi käytännönläheisesti kaikille toimialoille

Kurssi on erinomainen kokonaispaketti yrittämisen perusasioihin käytännönläheisesti ja se sopii kaikille toimialoille. Voit tulla yrittäjäkursseillemme oli sitten yritystoimintasi suunnittelu aivan alkutekijöissään tai olet jo perustamassa yritystä. Yrittäjäkurssin aikana käydään läpi yrityksen pyörittämisessä tarvittavia käytännön toimenpiteitä ja lisäksi tuemme tavoitetta, että osallistuja rakentaa mahdollisimman pitkälle oman liiketoimintasuunnitelmansa.

Tammer-Lex Oy ja tämä Starttispurtti-yrittäjäkurssi ovat mukana myös Yrittäjyysbuusti-palvelussa, jonka kautta on mahdollista päästä kurssille maksuttomasti, lisätietoja Palvelualusta.

Muista hakea Yrittäjyysbuusti-etuutta viimeistään 31.7.2021, sillä sen jälkeen Yrittäjyysbuustiin ei oteta enää uusia asiakkaita mukaan. Kannattaa siis olla ajoissa liikkeellä elo-, syys- ja lokakuun kurssien osalta ja hakea etuutta HETI kyseisille kursseille.

OSALLISTUJIEN PALAUTTEITA:

  • Erinomainen kokonaispaketti ja –katsaus yrittämisen perusasioista, käytännönläheinen lähestymistapa.
  • Rento ja rauhallinen ilmapiiri, voi vapaasti kysellä ja sai kaikkiin kysymyksiin vastauksen.
  • Hyviä keskusteluja yritystoiminnasta kouluttajan ja muiden kurssilaisten kesken, se oli positiivista sähköisiin kursseihin verrattuna.

YRITTÄJÄKURSSILLE AIKAISEMMIN OSALLISTUNEITA:

Jo yli 600 osallistujaa ja 94 % osallistujien antamasta palautteesta arvosanalla "Hyvä" tai "Erittäin hyvä". Yrittäjyysbuustissa arvosana 4,5/5.

SEURAAVAKSI ALKAVAT YRITTÄJÄKURSSIT:

9. STARTTISPURTTI - YRITTÄJÄKURSSI: 17.8, 19.8., 24.8., 26.8. ja 31.8.2021, joka ilta 17.15 - 20.15. Hae tälle kurssille Yrittäjyysbuusti-etuutta heti ja viimeistään 31.7.2021!

10. STARTTISPURTTI - YRITTÄJÄKURSSI: 7.9., 9.9., 14.9., 16.9. ja 21.9.2021, joka ilta 17.15 -20.15. Hae tälle kurssille Yrittäjyysbuusti-etuutta heti ja viimeistään 31.7.2021!

11. STARTTISPURTTI- YRITTÄJÄKURSSI: 30.9., 5.10., 7.10., 12.10. ja 14.10.2021, joka ilta 17.15 - 20.15. Hae tälle kurssille Yrittäjyysbuusti-etuutta heti ja viimeistään 31.7.2021!

Valitse itsellesi sopivin ajankohta, hae Yrittäjyysbuusti-etuutta HETI ja tule maksuttomasti suositulle Yrittäjäkurssille mukaan!

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiosoitteeseen rauno.haikara(at)tammer-lex.fi. Mainitse ilmoittautumisessasi mille kurssille osallistut, nimesi ja yhteystietosi. Muista hakea ennen ilmoittautumista Yrittäjyysbuusti-etuutta Palvelualustan kautta viimeistään 31.7.2021.

Korvaa sähköpostia lähettäessäsi (at)-merkintä @-merkillä.

KURSSIPAIKKA: Kokoustilat, Tampereen uintikeskus, Joukahaisenkatu 7, 33540 Tampere

Koulutustila on uusi, ilmava ja moderni 40 henkilön sali. Alueella hyvin autoille ilmaista parkkitilaa ja bussit kulkee.
 
KURSSI TÄYTTÄÄ STARTTIRAHAN YRITTÄJÄKOULUTUSKRITEERIN JA SAAT KURSSISTA TODISTUKSEN.

•    Kurssi sisältää yhteensä 5 iltaa, illat yllä, kello 17.15 – 20.15. Kurssimateriaalin saat sähköisenä.


•    Yrittäjyysbuusti-palvelun kautta kurssi on maksuton. Hae Yrittäjyysbuusti-etuus jättämällä yhteystietosi Palvelualustan kautta TE-toimistoon viimeistään 31.7.2021. TE-toimistosta otetaan sinuun yhteyttä ja tarkistetaan mahdollisuutesi etuuden saantiin. Kun sinulle on myönnetty Yrittäjyysbuusti-etuus niin sen jälkeen ilmoittaudu Starttispurtti-yrittäjäkurssillemme ja me olemme sinuun yhteydessä.

Vaikka et saisi Yrittäjyysbuusti-etuutta voit osallistua kurssille, hinta on tällöin 500 euroa/osallistuja, sisältää alv 24 %. Tällöin ilmoittaudu sähköpostiosoitteeseeni.


•    Kouluttajana toimii varatuomari Rauno Haikara, jolla on yli 25 vuoden kokemus yrittäjyydestä ja yritysten perustamisesta käytännössä.

STARTTISPURTTI - YRITTÄJÄKURSSIN YDINSISÄLTÖÄ:

Yrittäjyys ja yrittäjäominaisuuksia
Liikeidea
Liiketoimintasuunnitelma ja sen rakentaminen
Yritysmuodot, yrityksen perustaminen ja yritysjuridiikka
Yrityksen talous ja rahoitus, sekä YEL ja riskien hallinta/vakuutukset
Verotus ja alv
Myynti ja markkinointi
Asiantuntijavierailuja

Osallistujan liiketoimintasuunnitelman kommentointi ja henkilökohtaista neuvontaa tarpeen mukaan. 

LISÄINFORMAATIOTA: rauno.haikara(at)tammer-lex.fi ja Rauno Haikara puh. 044 3200 370.

Tule mukaan heti seuraavalle yrittäjäkurssillemme oli sitten yritystoimintasi suunnittelu aivan alkutekijöissään tai yrityksesi jo toiminnassa, kaikki toimialat!

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

Tammer-Lex    Pirkanmaan yrittäjät

 

OIKEUS-JA TALOUSPALVELUT TAMMER-LEX OY | 044 3200 370 | rauno.haikara(at)tammer-lex.fi