Oikeus- ja talouspalvelut Tammer-Lex Oy

ALKAVAT YRITTÄJÄKOULUTUKSET ILTAKURSSINA TAMPEREELLA 2020:

 

STARTTISPURTTI, Yrittäjäkurssi käytännönläheisesti kaikille toimialoille

Kurssi on erinomainen kokonaispaketti yrittämisen perusasioihin käytännönläheisesti ja se sopii kaikille toimialoille. Voit tulla yrittäjäkursseillemme oli sitten yritystoimintasi suunnittelu aivan alkutekijöissään tai olet jo perustamassa yritystä. Yrittäjäkurssin aikana käydään läpi yrityksen pyörittämisessä tarvittavia käytännön toimenpiteitä ja lisäksi tuemme tavoitetta, että osallistuja rakentaa mahdollisimman pitkälle oman liiketoimintasuunnitelmansa.

Tammer-Lex Oy ja tämä Starttispurtti-yrittäjäkurssi ovat mukana myös Yrittäjyysbuusti-palvelussa, jonka kautta on mahdollista päästä kurssille maksuttomasti, lisätietoja Palvelualusta.

HUOM!
Lomailemme 31.7. asti, jonka vuoksi emme näy Palvelualustan listauksessa. Voit varata paikan elokuun kurssille sähköpostilla (rauno.haikara(at)tammer-lex.fi) heinäkuun aikana. Muista kuitenkin tehdä ilmoittautuminen 1.8. jälkeen Palvelualustan kautta, jolloin olemme jälleen näkyvissä ko. sivuilla ja näin sinun on mahdollista saada Yrittäjyysbuusti-etuus.

OSALLISTUJIEN PALAUTTEITA:

  • Erinomainen kokonaispaketti ja –katsaus yrittämisen perusasioista, käytännönläheinen lähestymistapa.
  • Rento ja rauhallinen ilmapiiri, voi vapaasti kysellä ja sai kaikkiin kysymyksiin vastauksen.
  • Hyviä keskusteluja yritystoiminnasta kouluttajan ja muiden kurssilaisten kesken, se oli positiivista sähköisiin kursseihin verrattuna.

YRITTÄJÄKURSSILLE AIKAISEMMIN OSALLISTUNEITA:

Jo yli 500 osallistujaa ja 94 % osallistujien antamasta palautteesta arvosanalla "Hyvä" tai "Erittäin hyvä".

6. STARTTISPURTTI - YRITTÄJÄKURSSI: 19.8., 25.8., 27.8., 1.9. ja 3.9.2020, joka ilta 17.15 - 20.15. Ilmoittaudu nyt! Kurssille otetaan nyt poikkeusaikana mukaan 15 ensiksi ilmoittautunutta. Tällöin on riittävät turvavälit (40 henkilön sali).

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiosoitteeseen rauno.haikara(at)tammer-lex.fi. Mainitse ilmoittautumisessasi mille kurssille osallistut, nimesi ja yhteystietosi. Muista hakea ennen ilmoittautumista Yrittäjyysbuusti-etuutta Palvelualustan kautta.

Korvaa sähköpostia lähettäessäsi (at)-merkintä @-merkillä.

KURSSIPAIKKA: Kokoustilat, Tampereen uintikeskus, Joukahaisenkatu 7, 33540 Tampere

Koulutustilat ovat uudet, ilmavat ja modernit. Kurssille otetaan mukaan 10 ensiksi ilmoittautunutta. (Tiloihin mahtuu normaalioloissa 40 osallistujaa.) Alueella hyvin autoille ilmaista parkkitilaa ja bussit kulkee.
 
KURSSI TÄYTTÄÄ STARTTIRAHAN YRITTÄJÄKOULUTUSKRITEERIN JA SAAT KURSSISTA TODISTUKSEN.

•    Kurssi sisältää yhteensä 5 iltaa, illat yllä, kello 17.15 – 20.15. Kurssimateriaalin saat sähköisenä.


•    Yrittäjyysbuusti-palvelun kautta kurssi on maksuton. Hae Yrittäjyysbuusti-etuus jättämällä yhteystietosi Palvelualustan kautta TE-toimistoon. TE-toimistosta otetaan sinuun yhteyttä ja tarkistetaan mahdollisuutesi etuuden saantiin. Kun sinulle on myönnetty Yrittäjyysbuusti-etuus niin sen jälkeen ilmoittaudu Starttispurtti-yrittäjäkurssillemme ja me olemme sinuun yhteydessä.

Vaikka et saisi Yrittäjyysbuusti-etuutta voit osallistua kurssille, hinta on tällöin 395 euroa/osallistuja, sisältää alv 24 %. Tällöin ilmoittaudu sähköpostiosoitteeseeni.


•    Kouluttajana toimii varatuomari Rauno Haikara, jolla on yli 25 vuoden kokemus yrittäjyydestä ja yritysten perustamisesta käytännössä ja hän on Uusyrityskeskus Ensimetrin asiantuntija.

YRITTÄJÄKURSSIN YDINSISÄLTÖÄ:
Yrittäjyys ja yrittäjäominaisuuksia
Liikeidea
Liiketoimintasuunnitelma ja sen rakentaminen
Yritysmuodot, yrityksen perustaminen ja yritysjuridiikka
Yrityksen talous ja rahoitus, sekä YEL ja riskien hallinta/vakuutukset
Verotus ja alv
Myynti ja markkinointi
Asiantuntijavierailuja

Osallistujan liiketoimintasuunnitelman kommentointi ja henkilökohtaista neuvontaa tarpeen mukaan. 

Lisäinformaatiota: Rauno Haikara puh. 044 3200 370 ja yllä olevasta sähköpostiosoitteesta.

Tule mukaan heti seuraavalle yrittäjäkurssillemme oli sitten yritystoimintasi suunnittelu aivan alkutekijöissään tai yrityksesi jo toiminnassa, kaikki toimialat!

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

EnsimetriYrittäjät

 

OIKEUS-JA TALOUSPALVELUT TAMMER-LEX OY | 044 3200 370 | rauno.haikara(at)tammer-lex.fi