Oikeus- ja talouspalvelut Tammer-Lex Oy

MUUT KOULUTUKSET:

LKV-KOKEEN TEHOPREPPAUSKURSSI - LKV-kokeeseen valmistautuville ja LKV-pätevyyttä tavoitteleville

Tammer-Lex Oy järjestää LKV-kokeen tehopreppauskursseja LKV-kokeeseen valmistautuville ja LKV-pätevyyttä tavoitteleville. Kouluttajana toimii Rauno Haikara, Varatuomari, LKV, LVV.

Keskuskauppakamari järjestää laillistetun kiinteistönvälittäjän kokeen eli LKV-kokeen. LKV on kiinteistönvälitysalan virallinen tutkinto. LKV-kokeen suorittanut henkilö on laillistettu kiinteistönvälittäjä ja voi käyttää LKV-nimikettä. LKV-tutkinto vaaditaan lain mukaan 50 %:lta kiinteistönvälitystoimiston myyntitoimeksiantoja hoitavista työntekijöistä. Aluehallintovirastot valvovat nimikkeiden käyttöä ja vastaavat välitysliikkeiden rekisteröinnistä.

LKV-koe on haastava. Tammer-Lexin järjestämässä koulutuksessa syvennyt kiinteistölainsäädäntöön ja sen soveltamiseen kiinteistönvälittäjän ammatissa ja samalla parannat valmiuksiasi kokeen läpäisemiseen.

https://kauppakamari.fi/koulutus-tutkinnot-kokeet/lkv-ja-lvv-koe/    

Koulutuksessa perehdytään kiinteistöjen ja osakehuoneistojen myyntiin ja vuokraukseen liittyvään lainsäädäntöön, verotukseen ja hinta-arvioinnin perusteisiin.

AJANKOHTA:

Syksyn 2021 LKV-kurssi, 6 iltaa klo 17.15 – 20.15., tarkka aikataulu ilmoitetaan myöhemmin.

LKV-KURSSIN YDINSISÄLTÖÄ:

Kiinteistönvälitysliikkeen ja kiinteistönvälittäjän toimintaa säätelevät lait

Kiinteistö kaupan kohteena

Asunto-osake kaupan kohteena

Asuin- ja liiketilojen vuokraus

Verotus

Kaavoitus, rakentaminen ja kiinteistönmuodostus

Sopimusjuridiikka kiinteistönvälittäjän näkökulmasta

Lisäksi opetellaan käyttämään lakikirjaa ja käydään läpi vastaustekniikkaa analysoimalla aikaisempien LKV-kokeiden tehtäviä.

Lisätietoja kurssista rauno.haikara(at)tammer-lex.fi tai p. 044 3200 370. Korvaa sähköpostia lähettäessäsi (at)-merkintä @-merkillä.

OSALLISTUJAHINTA:

Hinta on 995 euroa/osallistuja, sisältää alv 24 %. Sisältää myös kurssimateriaalin sähköisenä. Laskutus kurssin alettua.

KURSSIPAIKKA:

Kurssi järjestetään Tampereen uintikeskuksen vasta uusituissa, ilmavissa kokoustiloissa. Alueella on hyvin autoille ilmaista parkkitilaa, lähellä myös useita linja-autopysäkkejä. Uintikeskuksen osoite: Joukahaisenkatu 7, 33540 Tampere.

ILMOITTAUTUMINEN:

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään X.X.2021 (aika ilmoitetaan myöhemmin) sähköpostiosoitteeseen rauno.haikara(at)tammer-lex.fi. Mainitse ilmoittautumisessasi kurssi, nimesi ja yhteystietosi.

Koulutus toteutetaan, mikäli osallistujia on vähintään 15 henkilöä.


Ilmoittaudu heti LKV-kurssillemme!

 

Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

 

 

OIKEUS-JA TALOUSPALVELUT TAMMER-LEX OY | 044 3200 370 | rauno.haikara(at)tammer-lex.fi